KOSTRÅD

INDIVIDUELLT KOSTRÅD

Mat och hälsa är komplext

Hur kan man veta vad som är rätt och fel?

Vi matas hela tiden med information från olika håll. - Vi får tips på olika dieter, bra mat, dålig mat, supermat, hälsodrycker, detox och allt det där. Kanske har du redan testat en del av dem också men inte uppnått det du önskat ändå.

-5 gruppträffar med föreläsningar, 1ggr/vecka
-1 individuell födoämnesmätning med biocom (värde 625 kr)
-Kontinuerlig personlig coachning, löpande
-Recept och kostupplägg

Hos Hellsoverket kan du få hjälp med att hitta vad som är rätt för just dig. Ja, för vi tror inte att det finns en sanning som är "rätt" och som passar alla. Vi tror det är högst individuellt vad som är rätt för var och en. Hos oss får du hjälp med att hitta just din linje. Genom att ta hänsyn till din livsstil, hälsa och välbefinnande skapar vi tillsammans en plattform som kan hjälpa dig i dina matval framöver.

Kanske gillar du att laga mat och lägger gärna mycket tid på det, eller så har du mycket omkring dig och ser helst att matlagningen ska gå snabbt och smärtfritt. Utifrån vardag och intresse ser matinköpen olika ut hos olika individer. Vi följer med dig en dag till affären och ger råd och tips om hur du gör bra val i butiken. - Både bland snabbmat och halvfabrikat som varor till matlagning från grunden.
 

UPPLÄGG
Första träffen som tar ca 1 timme, pratar vi om hur du mår, hur din vardag ser ut och vad du vill uppnå med din hälsa.
Andra träffen som tar ca 1,5 timme får du ett individuellt kostprogram för ca 2 veckor Vi går även till mataffären och botaniserar tillsammans. Vi försöker hitta produkter som passar ditt kostprogram och pratar även om varor som du bör undvika.
Tredje träffen som tar ca en time, utvärderar vi om hur det har gått för dig, och hur du kan fortsätta med din kosthållning framöver. Vår filosofi är att hjälpa dig att hitta en hållbar lösning som passar in i din vardag för all framtid. Vi vill hjälpa dig att klara fallgropar när man är bortbjuden, när det är fika på jobbet, när familjen inte vill äta samma mat etc. Just för att det du ger dig nu ska vara hållbart hela livet!

Under hela perioden finns vi även som ett bollplank och stöd till dig via mail, sms eller telefon.
 
PRIS 1950:-
Är du intresserad av individuell kostrådgivning? Hör av dig till hos oss eller boka direkt på vår bokningssida HÄR så hjälper vi dig med ett lämpligt upplägg.